Chirokledij

Het Chiro-uniform is verplicht vanaf de kwiks en rakkers (5de en 6de leerjaar). Het uniform bestaat uit een rok/ broek, rode chiro T-shirt/ jubileum T-shirt en een hemd. Deze zaken zijn te koop in de Chirowinkel (De Banier), maar wij bieden enkele alternatieve oplossingen aan.

Tweedehands kledij

Bij ons kan je terecht om tweedehands chirokledij te kopen. Dit aan ongeveer de helft van de aankoopprijs in de Banier, waar nieuwe chirokledij aangeschaft kan worden. Sommige kledingstukken hebben al wat afgezien, hiervoor vragen wij een extra voordelige prijs.

Eigen kledij

Ook bieden wij zowel de ledentruien van Chiro Dadizele, de T-shirts van ons 55-jarig bestaan als de T-shirts van ons 60-jarig bestaan aan. De jubileum-T-shirts behoren vanaf dit jaar overigens tot het uniform van onze Chiro. Bekijk de lijst met ons aanbod en de prijzen

Kledij kopen

Op facebook en op deze pagina zal telkens aangekondigd worden wanneer wij aan de poort staan om tweedehandskledij te verkopen. Wil je echter zeker zijn dat er voor uw zoon/dochter iets in onze collectie zit? Dan mag u gerust contact opnemen met de verantwoordelijken van tweedehands. Wij gaan dan na of de gewenste kledij nog voorradig is en leggen deze aan de kant.

Oproep: heb je zelf nog kledij liggen waar uw kind of uzelf uitgegroeid is/bent? Via onze verkoop krijgen zij een nieuw Chiroleven. Breng deze dus zeker binnen bij ons!

Tarieven

Onze collectie en de prijzen kan je terugvinden op de volgende pagina: tarieven.
Scroll naar boven
Scroll naar top